Evenementen


Military Boekelo

In opdracht van Stichting Military Boekelo, verzorgt Olde Kalter verkeer al meerdere jaren de verkeersafwikkeling van ca. 55.000 toeschouwers rondom het Military evenement.

Serious Request

In opdracht van stadspromotie Enschede, is Olde Kalter verkeer benaderd voor het verzorgen en begeleiden van verkeersmaatregelen en bebording m.b.t. het evenement Serious Request 2012 te Enschede. Olde Kalter kreeg de opdracht dit, meer dan 50.000 toeschouwers tellende evenement, in goede banen te leiden.

FBK Games

In opdracht van de Gemeente Hengelo, ontwerpt en plaatst Olde Kalter verkeer jaarlijks de diverse verwijzingen naar dit internationale atletiek evenement.

TMF Awards

In opdracht van stadspromotie Enschede, is Olde Kalter verkeer benaderd voor het verzorgen, begeleiden en afwikkelen van verkeersmaatregelen, bebording en verkeersstromen m.b.t. het muziek evenement TMF juni 2010 te Enschede. Olde Kalter kreeg de opdracht dit, meer dan 10.000 toeschouwers tellende evenement, in goede banen te leiden.

FC Twente uitzwaai actie

In opdracht van Rijkswaterstaat, A1 veiligstellen voor uitzwaai actie mogelijkheid toeschouwers FC Twente d.m.v. rijstrookafsluiting en plaatsen van bouwhekken nabij kunstwerken.

Passion

In opdracht van Loc 7000 draagt Olde Kalter zorg voor de algehele verkeer afwikkeling en begeleiding van dit evenement, welke circa 20.000 bezoekers en 3,5 miljoen tv kijkers telt.

 

Olde Kalter Verkeer


074 - 24 35 548